Skip to content

Werken bij

Onze collega Karlijn vertelt

Karlijn, procesmanager zorg & bouw, wilde altijd al de brug slaan tussen techniek en de zorg. Met haar Biomedisch Technologische achtergrond helpt haar analytische blik om de huidige problemen van een high care afdeling goed in kaart te brengen en samen met de gebruikers tot een geoptimaliseerd ontwerp te komen. 

“Om tafel gaan met de gebruikers om de huidige processen te verbeteren is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Een goed ontwerp van de afdeling verhoogt het plezier van de medewerkers waardoor indirect de patiëntveiligheid verbetert.”

Afwisselende opdrachten

“Elke dag is bij OKCN anders. Bij het ene project analyseer je het ontwerp of faseringsplan van de bouw en bij het andere project loop je in je OK pak over een OK-complex om interviews te houden met operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, teamleiders en medisch specialisten om een ruimtelijk functioneel programma van eisen op te stellen. Je reist het hele land door om jouw steentje bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg voor nu en in de toekomst. Je bouwt immers voor de aankomende 15 tot 30 jaar.”

Open voor ideeën

“OKCN is een kleinschalig bedrijf waarbij jouw ideeën serieus worden genomen. Zo vind ik duurzaamheid erg belangrijk en zie ik mogelijkheden om de gebruikers een duurzame bril op te zetten tijdens het uitdenken van geoptimaliseerde processen. Door bijvoorbeeld goed na te denken over de grootte van een milieuplein, kunnen we afvalscheiding stimuleren en tegenwoordig denken we ook na over narcosegasafzuiging in pendels waarbij we de CO2 footprint van ziekenhuizen kunnen verlagen.

Informele teamsfeer

“Door de kleinschaligheid werk je snel zelfstandig aan projecten, waarbij je je collega’s te hulp kan schieten voor bepaalde kennis. De collega’s zijn ontzettend betrokken en we bellen elkaar altijd even als we in de auto zitten om even gezellig bij te kletsen en kennis uit te wisselen. Ik voel mij erg thuis in het team dat gedreven is door een gemeenschappelijk doel; het ondersteunen en verbeteren van de zorg.”

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's!

  • Wil jij actief bijdragen aan het verbeteren van zorg omgevingen?
  • Vind jij het leuk en belangrijk om zorgprofessionals te vertegenwoordigen en te begeleiden in renovatie- of nieuwbouwprojecten?
  • Wil jij graag alle logistieke processen in een zorg gerelateerde omgeving in kaart brengen en optimaliseren?
  • Is in een klein hecht team werken iets wat jou aanspreekt?
  • Neem je graag initiatief en wil je daarin ondersteund en gewaardeerd worden?

Is jouw antwoord op al deze vragen een volmondige “ja”, neem dan direct contact met ons op. 

Open vacatures

Wij verwelkomen altijd open sollicitaties!

Interesse?

Dan maken we graag met je kennis. Solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen via de mail of neem voor vragen contact op via de telefoon.