INNOVATIE IN DE ZORG
SPECIALISTEN OP HIGH CARE
& HOTFLOOR AFDELINGEN

Trends

Daar waar “vroeger” het ontwerp van een highcare afdeling bestond uit lucht, licht en E&W voorzieningen komen heden ten dage veel meer onderwerpen kijken bij een optimaal ontwerp en inrichtingsproces.

Door snel innoverende technieken en interventie methoden nemen we forse procesveranderingen op afdelingen waar. Bijvoorbeeld de sterke groei van minimaal invasieve- en interventiechirurgie.
Daarnaast nemen multimediaoplossingen in de ziekenhuizen een vlucht. Beschikbaarheid van data en (live) beelden op iedere gewenste plek is geen issue meer. De gevolgen voor de “rest van het huis” zijn merkbaar, CSA afdelingen krijgen te maken met meer kwetsbaar instrumentarium, ondersteuning van anesthesisten en sedationisten in huis wordt belangrijker en radiologen en chirurgen werken gezamenlijk aan de professionalisering van ingrepen onder doorlichting. De logistieke lijnen met de spoedeisende hulp en intensive care worden hiermee sterker benadrukt en tegelijkertijd is de hygiënische zonering en het voorkomen van postoperatieve wondinfecties ziekenhuisbreed een thema.

VESTIGINGEN

OK Consultancy Nederland
Postbus 60030
9703 BA Groningen

KvK Groningen 02080598
BTW nr NL8210.94.695.B.01
IBAN NL33ABNA 0401 6912 25

 

OK Consultancy Nederland
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

T +31 85 902 9106
E info@okcn.nl

SOCIAL MEDIA

  

DOWNLOADS

Voowaarden
Disclaimer & privacy

STUUR MIJ ALGEMENE INFORMATIE

Naam

Email